Menu

PRZYSTAWKI

Przegrzebki
89 PLN
kawior z łososia / żółtko / pasternak / soliród / mandarynka
Tatar z jelenia
69 PLN
krojona polędwica / czerwona cebula / koper / trufla letnia
Zupa rakowa
45 PLN
lody o smaku popcornu / pomidor / seler naciowy
Szparagi białe
59 PLN
limonka / miso / szalotka / koper

DANIA GŁÓWNE

Łosoś
99 PLN
bób / groszek / szparagi / małże brzytwy / topinambur
Dover sola
340 PLN
salsa verde / purée ziemniaczane
Królik
109 PLN
grzybowy sabayon / por / borowik / ziemniak
Stek z polędwicy wołowej
159 PLN
czerwona cebula / ziemniak z ogniska / pomidor / barbecue
Owca pomorska
119 PLN
czosnek / bób / groszek / burak baby
Kalafior
59 PLN
topinambur / orzechy / miód / rodzynki

DESERY

Migdał (vegan)
33 PLN
fiołek / kiszona kapusta / agrest / czarna porzeczka
Gdański bursztyn
39 PLN
korzeń pietruszki / biała czekolada / mirabelka / siano
Owoce leśne
37 PLN
kardamon / mascarpone / biała palona czekolada / biszkopt
Menu degustacyjne serwujemy codziennie, wymagana jest wcześniejsza rezerwacja, z minimum 1-dniowym wyprzedzeniem