Menu

PRZYSTAWKI

Zupa rakowa
45 PLN
lody o smaku popcornu / pomidor / seler naciowy
Kurki
59 PLN
jajko poshe / szparagi zielone / sos holenderski / chorizo
Tatar z polędwicy wołowej
69 PLN
czerwona cebula / koper / trufla letnia
Przegrzebki
89 PLN
kawior z łososia / żółtko / pasternak / soliród / mandarynka

DANIA GŁÓWNE

Kalafior
59 PLN
topinambur / orzechy / miód / rodzynki
Łosoś
99 PLN
bób / groszek / szparagi / małże brzytwy / topinambur
Królik
109 PLN
grzybowy sabayon / por / borowik / ziemniak
Owca pomorska
119 PLN
czosnek / bób / groszek / burak baby
Stek z polędwicy wołowej
159 PLN
czerwona cebula / ziemniak z ogniska / pomidor / barbecue
Dover sola
340 PLN
salsa verde / purée ziemniaczane

DESERY

Migdał (vegan)
33 PLN
fiołek / kiszona kapusta / agrest / czarna porzeczka
Owoce leśne
37 PLN
kardamon / mascarpone / biała palona czekolada / biszkopt
Gdański bursztyn
39 PLN
korzeń pietruszki / biała czekolada / mirabelka / siano
Menu degustacyjne serwujemy codziennie, wymagana jest wcześniejsza rezerwacja, z minimum 1-dniowym wyprzedzeniem