Czterech szefów kuchni z Trójmiasta łączy siły, by przygotować dla swoich gości wspólną kolację. Dania sygnowane przez Pawła Stawickiego z Mercato, Jacka Koprowskiego ze Sztuczki, Pawła Wątora z Eliksiru i Marcina Popielarza z Białego Królika potrafią skraść serca najbardziej wymagających gości. Jeden wieczór, cztery dania stworzone przez najlepszych szefów kuchni, jeden niepowtarzalny deser, wiele kulinarnych doznań. 

cena kolacji: 190 zł

16 marca, godz: 18:00-21:00 w Restauracji Mercato

Wymagana wcześniejsza rezerwacja: katarzyna.boniecka@hilton.com

 

Menu

 

Amuse bouche

Sztuczka (przystawka zimna)
Tatar z troci/ czarny ptyś/ rzeżucha/ rokitnik

Eliksir (przystawka ciepła)
Risotto z topinamburem/ twaróg estragonowy/ czarne kurki/ espuma grzybowa/ suszone wiśnie

Mercato
Cobia/ karczoch/ seler naciowy/ kawior

Biały Królik
Dzik/ salsefia/ burak/ dereń

Pre-dessert

Patryk Szczepański
Kokos/ kakao/ pomarańcza

Petit fours

 Najświeższe informacje o nas znajdziesz na naszym fanpagu klikając w zdjęcie poniżej

fb

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.